18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen hızlı satranç turnuvasına 73 sporcu katıldı. Üç farklı kategoride düzenlenen turnuvada dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi.
Birinci ve İkinci Sınıflar Kategorisi
Şampiyon: Ömer İsbir
İkinci: İhsan Özyılmaz
Üçüncü: Ömer Tuğra Yaşar
Dördüncü: Mustafa Giray Çetin
Üçüncü ve Dördüncü Sınıflar Kategorisi
Şampiyon: Emine Naz Demirci
İkinci: Serkan Köksal
Üçüncü: Eymen Erda Özöndel
Dördüncü: Yavuz Selim Yetişgen
Ortaokullar Kategorisi
Şampiyon: Muhammed Buğra Ercan
İkinci: Übeydullah Atay
Üçüncü: Kerim Çınar Çam
Dördüncü: Mehmet Ali Dalkılıç
Çetinoğlu'ndan Teşekkür
Çorum Satranç İl Temsilcisi Mesut Çetinoğlu, turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma etkinlikleri çerçevesinde satranç turnuvası düzenlemekten mutluluk duyduklarını belirtti. Çetinoğlu, desteklerinden dolayı Kaymakam Burak Şapaloğlu'na, Belediye Başkanı Taner İsbir'e, İlçe Emniyet Amiri Resul Toprak'a, İlçe Jandarma Komutanı Mahsun Kutlu'ya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk İsbir'e ve İlçe Müftüsü Sadık Saran'a teşekkür etti.
Ortaköy'de Satrancın Gelışımı İçin İş Birliği
Çetinoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ufuk İsbir ile yaptıkları görüşmelerde, Ortaköy ilçesinde satranç sporunun gelişimi için işbirliği yapma konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını da belirtti. Çetinoğlu ayrıca, Çorum'da ve ilçelerde düzenlenen satranç etkinliklerine desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran'a ve Spor Şube Müdürü Ferhat Yıldız'a teşekkürlerini iletti.