24. Hafta Bitti, 25.Hafta Başlıyor

Trendyol 1.ligde 24.hafta geride kalırken 25.hafta bugün başlıyor. Kırmızı-Siyahlılar geride kalan haftada puan tablosunda iki sıra birden yükselmeyi başardı.

Ligin 24.haftasında salı günü sahasında küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor’u 2-0 yenerek 7’nci sırada başladığı haftayı rakiplerinin de puan kaybetmesi ile 5’inci sırada tamamlayan Serkan Özbalta ve takımı bu hafta ise kendisinin ve rakiplerinin alacağı sonuçlara göre 3’üncü sıraya yükselmesi de mümkün, dört sıra gerileyip 9’uncu sıraya düşmesi de ihtimal dahilinde.

Süper Lige Giden Yolda Fark Azaldı

Süper lig heyecanının katlanarak arttığı ligde, Ahlatcı Çorum FK 24 haftası geride kalan ligde topladığı 38 puan ile 5’inci sırada yer alıyor.

Son hafta maçında Yeni Malatyaspor’u yenen Kırmızı-Siyahlılar; İstanbulspor ve Pendikspor’un yenilmesi ile iki sıra birden yükseldi.

Direkt süper lige giden 2’nci sıra ile yedi puan, play-off finallerine doğrudan giden 3’üncü sıra ile de puan farkını 2’ye düşerek Serkan Özbalta’nın takımı Gençlerbirliği’nin bu hafta Erzurumspor’u yenmesi ile üst sıralar ile arasındaki farkı azalttı.

Bir Tepki de Murat Erdal’dan: Göz Yummayacağız Bir Tepki de Murat Erdal’dan: Göz Yummayacağız
3’üncü Sıraya Yükselme İhtimalimiz Var

Lider Kocaelispor ve takipçisi Fatih Karagümrük’ün puan kaybetmediği haftanın ardından bu hafta Kocaelispor’a konuk olacak olan Kırmızı-Siyahlılar zorlu deplasmanda kazanır ve Erzurumspor ile Gençlerbirliği ise puan kaybederse 3’üncü sıraya kadar yükselebilecek.

Ahlatcı Çorum FK’nin yenildiği; Keçiörengücü, Pendikspor, Ümraniyespor’un kazanıp ve İstanbulspor ile Bandırmaspor maçından bir galibin çıkması halinde gerçekleşecek kötü senaryoda ise Kırmızı-Siyahlılar 9’uncu sıraya kadar düşecek.

Kaynak: Haber Merkezi