Ahlatcı: Türkiye Yüzyılı Vizyonu Hep Birlikte Çalışmaya Devam

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonu ile şehrimiz ve ülkemiz için hep birlikte çalışmaya devam inşallah” dedi.

Hat Sergisi Sanat Galerisi’nde Açıldı Hat Sergisi Sanat Galerisi’nde Açıldı

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, İl Başkanı Av. Murat Günay ile birlikte Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

“Kadınlarımız, Gururumuz”

Kadınların fedakar çalışmalarıyla AK Parti’nin gururu olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, “AK Parti İl Başkanımız Murat Günay, İl Kadın Kolları Başkanımız Meryem Demir, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulumuz ve İl Kadın Kolları Mahalle Teşkilatlarımızla bir araya geldik. Kadın Kolları teşkilatımız fedakâr ve örnek çalışmaları ile tüm dava arkadaşlarımızın gururu olmaya devam ediyor. Allah hepsinden razı olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonu ile şehrimiz ve ülkemiz için hep birlikte çalışmaya devam inşallah” diye konuştu. (Zahide Yasemin Özden)

Muhabir: Haber Bülteni