Altay, İki Aydır Galibiyete Hasret

Trendyol 1. Lig’deki son galibiyetini 20 Ağustos’ta elde eden Altay, o günden bu yana çıktığı 8 karşılaşmada 6 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı.

Din Görevlileri, Ramazan’da İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı Din Görevlileri, Ramazan’da İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay’da işler istenildiği gibi gitmiyor. Yeni sezona transfer yasağı ve Eric Björkander, Mohammad Naderi ile Kutay Yokuşlu’yu kaybederek başlayan siyah-beyazlılar, beklenen sonuçları alamıyor. Son olarak ligin 10. haftasında dün sahasında 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Sakaryaspor'a 2-1 mağlup olan İzmir temsilcisi, 5 puanla ligin son sırasında bulunuyor. Altay, yeni sezona Şanlıurfaspor yenilgisiyle başlarken, ilk ve tek galibiyetini ise ikinci hafta oynanan Tuzlaspor mücadelesinde aldı. Ege ekibi, daha sonra çıktığı 7 müsabakada Kocaelispor, Göztepe Erzurumspor FK, Ümraniyespor, Gençlerbirliği ve Sakaryaspor’a kaybederken, Bodrum FK ve Giresunspor ile de berabere kaldı.

İki aydır 3 puana hasret olan Altay’ın yeni teknik patronu Bahloul Djilali, siyah-beyazlıların başında çıktığı iki maçta da galibiyet yüzü göremedi. Altay, bu süreçte kalesinde 5 gol görürken, rakip filelere ise sadece 1 kez sarstı. (İHA)

Muhabir: Haber Bülteni