Aşgın: Yavrularımızın Heyecanını  Görmeniz Lazımdı

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın okulları ziyaret etti.

“Okula yeni başlayan yavrularımızın heyecanını görmeniz lazımdı” diyen Aşgın, küçüklere hediye paketleri de verdi.

Okula uyum sürecinde binlerce yeni öğrenciye ev sahipliği yapan okullara ziyaret gerçekleştiren Başkan Aşgın, “Mutlu şehrin mutlu çocukları” başlığı ile sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Heyecanlı günlerinde küçükleri yalnız bırakmadıklarını söyleyen Aşgın, öğretmen ve öğrencilere de başarılı bir eğitim–öğretim yıl temennisinde bulundu.

Aşgın okul ziyaretleri ile ilgili yaptığı paylaşımda şu cümlelere yer verdi:

El Yazması Kur'an-I Kerimler Sergileniyor El Yazması Kur'an-I Kerimler Sergileniyor

Okula yeni başlayan mini mini yavrularımızın heyecanını görmeniz lazımdı. Gözlerinin içi gülen, pırıl pırıl evlatlarımızı okula başladıkları günde kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketlerimizle ziyaret ettik. Güle güle kullansınlar.

Mutlu Şehrin Mutlu Çocukları

İlkokula başlayan miniklerimizi okullarında ziyaret ettik. Bu mutlu ve heyecanlı günlerinde yanlarına elbette elimiz boş gitmedik. Tatlı yavrularımız, hediyelerini güle güle kullansınlar. Tüm yavrularımıza ve öğretmenlerimize güzel ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini diliyorum. (Sümeyra Özdoğan)

Muhabir: Haber Bülteni