CHP, Üyeleriyle Yeni Program Hazırlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanlığı’nın İl Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka da katıldı.

Parti çalışmalarının, sorunların, üyelerin taleplerinin görüşüldüğü toplantıda partinin yeni programının belirlenecek olması nedeniyle görüş ve öneriler alındı, bundan sonra yapılacak çalışmaların yol haritası planlandı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda, İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz’ın başkanlığında yapılan toplantıda katılımcılar konuşmalar yaparak tespitlerini, eleştirilerini ve yeni programa ilişkin önerilerini dile getirdi.

CHP’nin gençlik örgütlenmesi olan Halkçı Liseliler (Halk-Lis) Çorum İl Başkanı Benan Sır’ın sunumunda yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. CHP’nin dijital katılım uygulaması hakkında sinevizyon gösterimi ile devam eden toplantıda, İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz’ın açılış konuşmasının ardından Milletvekili Mehmet Tahtasız ile Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka da birer konuşma yaptı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Dinçer Solmaz, partinin dijital katılım uygulamasının yaygınlaştırılmasını, tüm üyelerin cep telefonlarına uygulamayı indirmesini isteyerek, uygulama aracılığı ile anketler yapılacağını ve üyelerin görüş ve önerilerinin alınacağını, bu önerilerin ise iktidara yürüyen CHP’nin geleceğini şekillendireceğini söyledi.

Toplantıda dile getirilecek olan özeleştirilerin bundan sonraki çalışmalara ışık tutacağını bildiren Solmaz, tüm katılımcılara teşekkür etti.

İl Danışma Kurulu Toplantısına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, Milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Oğuzlar Belediye Başkanı Mustafa Cebeci, Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Meriç, parti yöneticileri ile parti üyeleri katıldı.

Çorum’da Suç Oranı Azalıyor Çorum’da Suç Oranı Azalıyor

Muhabir: Sümeyra Özdoğan