
Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Ahlatcı Çorum FK ile Pendikspor arasında oynanacak maçın hakemi belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol 1.ligde 12.haftada oynanacak maçın hakemlerini açıkladı. Buna göre Ahlatcı Çorum FK - Pendikspor maçını Eren Özyemişçioğlu yönetecek.
Ligin 11.haftasında 9 Kasım Cumartesi günü saat 19’da Çorum’da oynanacak maçta Aydın bölgesi hakemlerinden Eren Özyemişcioğlu düdük çalacak.
Kariyerindeki 118. Maçına çıkacak olan Eren Özyemişcioğlu, daha önce Ahlatcı Çorum FK’nin iki maçını yönetirken, Pendikspor’un ise bir maçında görev aldı.
İki Maçta İki Galibiyet
Ahlatcı Çorum FK, Eren Özyemişcioğlu’nun yönettiği iki maçı da kazanırken Pendikspor ise Eren Özyemişcioğlu’nun yönettiği tek maçtan sahadan beraberlik ile ayrıldı.
Eren Özyemişcioğlu’nun 18 Mat 2021 tarihinde yönettiği Amed SF - Çorum FK maçı Kırmızı-Siyahlıların 2-1’lik üstünlüğü ile biterken, 20 Mayıs 2023’te yönettiği Eren Arnavutköy Belediyespor maçı ise Kırmızı-Siyahlıların 3-2’lik galibiyeti ile sonuçlanmıştı. Kırmızı-Siyahlılar bu maç sonrası resmen 1.lige yükselmişti.
Pendik’in De Bir Maçını Yönetti
Pendikspor ise Eren Özyemişcioğlu’nun 18 Eylül 2022’de yönettiği Beykoz Anadolu maçında sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, 1. Lig'de haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:
8 Kasım Cuma:
20.00 Ümraniyespor-Iğdır FK: Gürcan Hasova
20.00 Ankaragücü-Erokspor: Yiğit Arslan
9 Kasım Cumartesi:
13.30 İstanbulspor-Adanaspor: Yasin Kol
16.00 Karagümrük-Malatyaspor: Ali Yılmaz
16.00 Amed SF-Keçiörengücü: Volkan Bayarslan
19.00 Ahlatcı Çorum FK-Pendikspor: Eren Özyemişcioğlu
10 Kasım Pazar:
13.30 Şanlıurfaspor-Gençlerbirliği: Ozan Ergün
13.30 Bandırmaspor-Boluspor: Batuhan Kolak
16.00 Manisa FK-Erzurumspor FK: Ümit Öztürk
19.00 Sakaryaspor-Kocaelispor: Erdem Mertoğlu