Çorum FK Taraftarının ‘Altay Kümeye’ Tezahüratına Altay’dan Tepki

Altay Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Çorum Futbol Kulübü taraftarının maç boyunca yaptığı “Altay kümeye” tezahüratlarına cevap verdi.

Çorum FK’nin üç golle kazandığı maç sonrasında Altay Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

“GOLDEN SONRA OYUN PLANIMIZ BOZULDU”

İlk yarı iyi oynadıklarını savunan Göksu, ikinci yarıda yedikleri golden sonra oyun planlarının bozulduğunu söyledi. Göksu, “Puan ve puanlar için gelmiştik. İlk 45 dakika oyun hakimiyeti bizdeydi. İkinci devrenin başlarında 10-15 dakika yine oyuna üstünlüğümüzü koyduk. Duran top döndü ve golü yedikten sonra oyun sistemimiz bozuldu. Oyuncularımız yediğimiz gole kadar yapılması istenen görevlerini uyguladılar. Ancak futbolda gol çok önemli. Golden sonra da bir kontradan ikinci golü yiyince tamamen oyundan koptuk” diye konuştu.

Bugün sergiledikleri oyunu 90 dakikaya yaymaya çalışacaklarını kaydeden Göksu, “Bundan sonra önümüze bakacağız. İlk devredeki oyunu 90 dakikaya yaydığımız zaman inşallah bundan sonraki müsabakalarda puan ve puanlar alarak üst sıralara çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Çorum Eczacı Odası'ndan Tepki Geldi Çorum Eczacı Odası'ndan Tepki Geldi
ÇORUM FK TARAFTARINA MESAJ VERDİ

Maç boyunca Çorum FK taraftarının yaptığı “Altay kümeye” tezahüratlarına cevap veren Mustafa Ati Göksu, “Şunu söylemeden geçemeyeceğim; Altay takımı büyük Altay’dır. Seyirci durmadan ‘Altay kümeye’ dedi ama bu Altay takımı kümede kaldıkları zaman inşallah söylediklerine pişman olurlar” diye konuştu.

Muhabir: Zahide Yasemin Özden