
AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı yerel seçim sonuçları ile ilgil açıklama yaptı.
Çorum Belediye Başkanı Halil Ibrahim Aşgın’ın yeniden göreve seçilmesi ile eski belediye binası önünde toplanan gruba seslenen Ahlatcı “Çorum kendine yakışanı yaptı” dedi.
Cumhur İttifakının temsilcilerinin katıldığı buluşmada Çorumlulara seslenen Ahlatcı, Çorum’da 22 yıldır AK Parti bayrağının inmediğini hatırlatarak “Bu bayrak beş yıl daha inmeyecek” dedi.
AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı konuşmasında “Gecenin bu saatinde sevincimize ortak olan kıymetli Çorumlu hemşerilerim size teşekkür ederim. Çorumumuz Rabbime hamdolsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emanetine sahip çıktı. Türkiye’de AK Parti’nin ilk belediyesi bura. Çorum, 22 yıldır bu bayrağı indirmedi. İnşallah beş yıl daha bayrağı indirmeyeceğiz. Bundan sonra kıymetli başkanım ile beraber tüm mahallerimizde tüm hemşerilerimizle en güzel hizmeti yapmaya devam edeceğiz. Tevazuyla gayretle samimiyetle çalışacağız. Çorum kendine yakışanı yaptı” dedi.