
Çorum’da siyasi parti yöneticileri, birbirlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Çorum’da geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın CHP’yi ziyaretiyle başlayan siyasi partilerin bayram ziyaretleri, Kurban Bayramı’nda da devam ettirildi. Bu bayram da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yöneticileri, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek ziyaret faslını başlattı.
CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Dinçer Solmaz ve parti yöneticileri, AK Parti İl Başkanlığında AK Parti Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve İl Başkanı Av. Murat Günay ile bir araya geldi.
Ziyarette MHP’li yöneticiler de yer aldı. MHP’den İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ve parti yöneticileri bulundu.
Bu ziyaretin hemen ardından AK Parti, CHP’ye iade-i ziyarette bulundu.
Ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajları verilirken, ortak paydanın Çorum olduğu vurgulandı.
ü
CHP, SAADET PARTİSİ’Nİ UNUTMADICHP İl Başkanı Dinçer Solmaz ile Milletvekili Mehmet Tahtasız, Saadet Partisi İl Başkanlığının bayramlaşma programına katılarak İl Başkanı Faruk Cıdık ve partililerle bayramlaştı.
ü
AK PARTİ MHP İLE BAYRAMLAŞMADA BULUŞTUAyrıca Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da MHP’nin bayramlaşma programını ziyaret ederek ittifak ortaklarıyla bayramlaştı.
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığını ziyaret ederek burada Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla ve İl Başkanı Nuri Kuşcu ile bir araya geldi, partililerin Kurban Bayramı’nı kutladı.
AK Parti Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı ve beraberindeki heyet de bayramlaşma programının ardından MHP’lilerle buluştu.
Öte yandan CHP ile MHP teşkilatlarının birbirlerini ziyaret etmemesi gözlerden kaçmadı.