Programa, Sungurlu Kaymakamı Mutlu Köksal, Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammed Fahrettin Güvenç, hakim ve savcılar, İlçe Emniyet Müdürü Murat Önder ve Sungurlu T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Fatih Tuzcu da katıldı. İftar yemeğinde cezaevi personeli ve aileleri de yer aldı.
Başkan Dere, programla ilgili yaptığı açıklamada, "Sungurlu T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen iftar programına katıldık. Kaymakamımız Sn. Mutlu Köksal, Cumhuriyet Başsavcımız Sn. Suat Arslan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız Sn. Muhammed Fahrettin Güvenç, Hakim ve Savcılarımız, İlçe Emniyet Müdürümüz Sn. Murat Önder ve Sungurlu T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürümüz Sn. Mehmet Fatih Tuzcu'yla birlikte, Cezaevi personelimiz ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldik." dedi.
Dere, davet için Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan'a teşekkür ederek, "Nazik davetleri için Cumhuriyet Başsavcımız Sn. Suat Arslan'a teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.