
ü
Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerindeki kursiyer kadınların eserlerinden oluşan sergi açıldı.
ü
Çorum Belediyesinin organize ettiği ve kadın kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergi 29 Mayıs Çarşamba günü saat 12’de Buhara Kültür Merkezinde açıldı. Serginin 1 Haziran’a kadar açık kalacağını açıklanırken; Çorum Belediyesi, Çorumluları sergiye davet etti.
ü
Çorum Belediyesinden yapılan açıklamada “Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerimizdeki kursiyer hanımefendilerin eserlerinden oluşan, emeğin sanata dönüştüğü yıl sonu sergimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir” denildi.
ü
Açılışa katılan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da “Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerimizdeki hanımefendilerin el emeği, göz nuru eşsiz eserleri, yıl sonu sergimizde Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekilimiz Sn. Vahit Kayrıcı, AK Parti İl Başkanımız Murat Günay, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Mehmet İhsan Çıplak ve kıymetli misafirlerimizin katılımıyla açılışını gerçekleştirdiğimiz sergimizdeki hepsi birbirinden kıymetli ve güzel eserler için kursiyerlerimize, hocalarımıza, yöneticilerimize gönülden teşekkür ediyor; tüm hemşehrilerimi bu güzel sergiyi ziyaret etmeye davet ediyorum” dedi.