Öğretmenler Çocuklara Hurma Armağan Etti Öğretmenler Çocuklara Hurma Armağan Etti

İftar programına, Vali Çalgan ve eşinin yanı sıra Çorum Müftüsü Şahin Yıldırım da katıldı. Vali Çalgan, iftar sonrasında öğrencilerle sohbet ederek, hafızlığın önemine değindi.

"Hafızlık aslında bir irade testi. Bu testi başarıyla geçen her bireyin yapamayacağı iş yok" diyen Vali Çalgan, "Emek vermeden ilim öğrenmenin kolay olmadığını en iyi sizler biliyorsunuz. Bu da sizi toplumda her zaman bir adım öne çıkaracak. İlim yolculuğunuzun bir gün hasat zamanını göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Çalgan, tüm öğrencileri tebrik ederek, öğrenim hayatlarında başarılar diledi. İftar programı, samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet ve dualarla sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi