İskilip’e Müjde, İhale Ediliyor

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, İskilip’te yapılacak TOKİ konutlarının 24 Nisan’da ihale edileceğini duyurdu.

Çorum’da Altın Uğruna Öldürülen Kadının Ne Kadar Altını Olduğu Ortaya Çıktı Çorum’da Altın Uğruna Öldürülen Kadının Ne Kadar Altını Olduğu Ortaya Çıktı

Çorum’un İskilip ilçesinde yapılacak TOKİ konutları için müjdeli bir haber geldi. AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, ilçeye yapılacak 265 adet TOKİ konutunun ihalesinin 24 Nisan’da yapılacağını açıkladı. Milletvekili Kaya, “İskilip TOKİ konutları ihale oluyor. İskilip’imize yapacak olduğumuz 265 adet Toki Konutunun yapım ihalesi 24 Nisan 2024 tarihinde yapılacaktır. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi