Kağıthane’de 8 Katlı Binada Yangın Paniği

33 Yıldır Endişeden Diş Doktoruna Gitmiyordu: ‘Gülümseten Diş Projesi’ ile Tedavi Oldu 33 Yıldır Endişeden Diş Doktoruna Gitmiyordu: ‘Gülümseten Diş Projesi’ ile Tedavi Oldu

Kağıthane’de 8 katlı bir binanın en alt katında çıkan yangın paniğe sebep oldu. Bütün mahalleliyi sokağa döken yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
Yangın, saat 23.00 sıralarında Kağıthane Hürriyet Mahallesi Söğüt Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 8 katlı binanın en alt katında bulunan marangoz atölyesinde başlayan yangın kısa sürede yayıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bütün sokağı duman kapladığı için mahalleliyi sokağa döken yangın, ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.
Müdahalenin ardından ekipler olay yerinden ayrılırken yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA