Osmancık’ın Dev Tesisi Yükseliyor

Osmancık'ta yapımı devam eden Şehit Şenay Aybüke Yalçın Kütüphanesi ve Konferans Salonu, ilçenin eğitim alanında bölgenin yıldızı olmasını hedefliyor.

Hat Sergisi Sanat Galerisi’nde Açıldı Hat Sergisi Sanat Galerisi’nde Açıldı

AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan, yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Eren Çakallı ile birlikte kompleksin inşaatını yerinde inceledi.

Şerif Okudan, "İlçemiz Yeni Mahalle'de yapımına başlanan ve çevre illerimizde dahi olmayan bu devasa kompleksin inşaatı hızla devam ediyor. Kompleks bittiğinde eğitimde bölgenin yıldızı olacak. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Eğitim kompleksinin Osmancık'a kazandırılmasında emeği geçenleri unutmayan Okudan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya'ya teşekkür etti.

Muhabir: Zehra Sayıl