Pir Baba’da Yaz Akşamları Müzikle Şenleniyor

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen Pir Baba Akşamları programının ilk konuğu Çorumlu sanatçı Cemal Kurtoğlu oldu.

Çorum’da Çiftçilere Yüzde 50 Hibeli Tohum Desteği Çorum’da Çiftçilere Yüzde 50 Hibeli Tohum Desteği

Çorum Belediyesi, yaz akşamlarını şenlendirmek amacıyla yeni bir etkinlik başlattı. Yaz boyunca devam etmesi planlanan Pir Baba Akşamları’nın ilki Cuma akşamı gerçekleştirildi. Çorumlu sanatçı Cemal Kurtoğlu’nun sahne aldığı programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat da programı vatandaşlarla birlikte takip etti.

Programda Cemal Kurtoğlu, birbirinden güzel eserlerini seslendirdi, katılımcılara müzik ziyafeti sundu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, program sonunda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Pir Baba Akşamları'nda Çorumlu sanatçımız Cemal Kurtoğlu'nu hemşehrilerimizle buluşturduk. Bu güzel akşam için değerli sanatçımız ve hemşehrilerimize sonsuz teşekkürler” dedi.

Muhabir: Zehra Sayıl