Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere'nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, Sungurlu Kaymakamı Mutlu Köksal, Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammed Fahrettin Güvenç, ÇESOB Başkanı Recep Gür, oda başkanları, ilçe protokolü, Ülkü Ocakları Başkanı, kamu yararına faaliyet gösteren derneklerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Sungurlu Belediyespor Kulüp Yönetimi ve çok sayıda esnaf katıldı.

Reklam Panoları Yüzleri Güldürdü Reklam Panoları Yüzleri Güldürdü

Başkan Dere, iftar programıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Belediyemiz ev sahipliğinde, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası koordinesinde; Yukarı Sanayi Sitesi esnafımızla iftar programımızı gerçekleştirdik. Kıymetli esnafımızla helal lokmamızı bölüşüp birlik ve beraberliğimizi perçinledik." dedi.

Katılımlarından dolayı Kaymakam Mutlu Köksal ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür eden Dere, "Katılımları için Sn. Kaymakamımız Mutlu Köksal ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanımız Sn. Hakkı Vargeloğlu nezdinde; esnaf kardeşlerimize ve tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Zahide Yasemin Özden