Türk Eğitim-Sen’de Öğretmenler, Sungurlu’da Buluştu

Türk Eğitim-Sen Sungurlu Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında sendikaya üye öğretmenleri yemekte bir araya getirdi.

ADD’de ‘İttihat ve Terakki’ Konuşuldu ADD’de ‘İttihat ve Terakki’ Konuşuldu

Türk Eğitim-Sen Sungurlu Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü düzenlediği programla kutladı. Programa, MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, sendika yöneticileri ile sendikaya üye öğretmenler katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Türk Eğitim-Sen Sungurlu İlçe Temsilcisi Ali Karslı, “Zaferle değil sefere yükümlü olduğumuzun bilinciyle , şükürler olsun bu yıl da ilimiz Çorum da ,ilçemiz Sungurlu da yetkili sendika olmayı başardık.Bu başarı hepimizin..  Bu başarı uzun zamandır verilen bir mücadelenin eseridir. Gerek ülke genelinde gerek ilimizde gerekse de Sungurlu ilçemizdeki rakamlar incelendiğinde Türk Eğitim-Sen istikrarlı bir şekilde büyürken, Birileri istikrarlı bir şekilde küçülüyor. Eğitim çalışanları; yandaş kayırmacılığa, keyfi uygulamalara, sarı sendikacılığa, ayrıştırıcı anlayışların zemin bulmasına yine ‘dur’ demiştir. Türk Eğitim Sen’i bu başarıya ulaştıran ve daha büyük zaferlere yürüten tüm yol arkadaşlarımı ı kutluyor ve emeklerinden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın ise “Yüreği Türkiye sevdası ile çarpan,  güzel ülkemizin geleceğinin mimarı olacak çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi yetiştirilmesi için ihlas, fedakarlık, ve tükenmeyen bir azimle kendini vakfeden tüm meslektaşlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı da “Kıymetli öğretmenlerim, daha önce de söylemiştim. Her zaman yanınızdayım. Benim arkadaşlarıma kim haksızlık yaparsa, gereğini yapacağımdan emin olun. Öğretmenin itibarı ülkemizin geleceğidir. 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yemek ikramıyla devam eden program, emekli olan öğretmenlere plaket verilmesinin ardından sona erdi.

Muhabir: Zahide Yasemin Özden