
Ziraat Türkiye Kupasında grup aşamasında sona gelindi. Ahlatcı Çorum FK’nin de mücadele ettiği grup aşamasında iddiası kalmayan Kırmızı-Siyahlılar kendisi gibi iddiası bulunmayan Boluspor ile karşı karşıya gelecek. 26 Şubat Çarşamba günü saat 15’te Çorum Şehir Stadyumunda oynanacak olan maç, herhangi bir kanaldan yayınlanmayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi C Klasman hakemlerinden Melih Aldemir yönetecek. Her iki takımın da genç oyuncuları ile sahaya çıkması bekleniyor.
Aynı Skorlar İle Alınan YenilgilerZiraat Türkiye Kupası Grup Aşaması 3.hafta maçında puanı bulunmayan iki takım, birbirine rakip olarak kupaya veda edecek. Kırmızı-Siyahlılar kupanın ilk maçında Konyaspor’a 1-0 yenilirken, Boluspor ise Eyüpspor’a 1-0 yenilmişti.
Grup aşamasının ikinci maçlarında ise genç takım ile Başakşehir’e konuk olan Kırmızı-Siyahlılar, maçtan 4-1’lik yenilgi ile ayrılırken Boluspor ise evinde konuk ettiği Galatasaray’a aynı skor ile yenildi.
Gençler Forma GiyecekAldığı bu yenilgiler ile gruptan çıkma şansını kaybeden iki takım, birbiriyle hazırlık maçı niteliğinde bir maça çıkacak.
Kırmızı-Siyahlıların çoğunluğu 19 yaş altı futbol takımından oyuncular ile sahaya çıkacağı açıklanırken, Boluspor’un da Çorum’a genç ve az forma şansı bulan oyuncular ile gelmesi bekleniyor.
Dördüncü Karşılaşma OlacakBu maç iki takım arasındaki dördüncü resmi karşılaşma olacak. İlk kez geçtiğimiz sezon karşılaşan iki takımdan Boluspor; aldığı bir mağlubiyet ve iki galibiyet ile Kırmızı-Siyahlılara üstünlük sağlamış durumda. Bu sezon ligin ilk yarısında oynanan maçı Boluspor, 2-0 kazanmıştı.
Bir Hafta Sonra Bu Kez LigdeBu maç sonra kupaya veda edecek olan iki takım, ligin 28.haftasında da yine Çorum’da bu kez ligde karşılaşacak. 5 Mart Çarşamba günü oynanacak karşılaşma saat 16’da başlayacak.