
Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile bir araya geldi.
Başkan Muhsin Dere, Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Dere, partisinin genel merkezinde Sadir Durmaz ile bir araya gelerek Sungurlu’ya davet etti.
Muhsin Dere ziyaret ile ilgili bir açıklama yaptı. Dere açıklamasında “MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz'ı, Genel Merkezimizde ziyaret ettim. Sayın Genel Başkan Yardımcımıza yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında bilgi verip Sungurlumuza davet ettim. Sungurlumuza olan desteklerinden ve verimli istişarelerinden ötürü Sayın Genel Başkan Yardımcımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.