FETÖ’ye Bir Darbe Daha

Çorum’da FETÖ’ye yönelik yapılan ‘Kıskaç Operasyonu’nda yakalanan 10 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 24 Ekim Salı günü ülke genelinde FETÖ Silahlı Terör Örgütüne yönelik “Kıskaç” adlı bir operasyonlar gerçekleştirildi.

Çorum’da da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda 10 şüpheli yakalandı.

Çorum’daki Usulsüz Binalar Nasıl Yapılmış, Uzmanı Açıkladı! Çorum’daki Usulsüz Binalar Nasıl Yapılmış, Uzmanı Açıkladı!

Şüpheliler, daha sonra sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Ülkemizin güvenliğine yönelik her türlü örgüt ve oluşumlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi. (Haber Merkezi)

Muhabir: Haber Bülteni