Iğdır FK’de Teknik Adam Değişikliği

Çorum FK’nin Trendyol 1. Lig’deki rakiplerinden Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayırdığını açıkladı. Kulüp çok geçmeden yeni teknik direktörünü de duyurdu.

Iğdır FK’den teknik direktör Serdar Bozkurt ile yolların ayrılması ile ilgili yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Serdar Bozkurt ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Demirkıran'dan Sungurlu'ya Ziyaret Demirkıran'dan Sungurlu'ya Ziyaret

47 yaşındaki teknik adam, takımı TFF 2. Lig'den Trendyol 1. Lig'e çıkarmıştı.

ü

YENİ TEKNİK ADAM AÇIKLANDI

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü çok geçmeden teknik direktörlük görevine Yalçın Koşukavak’ı getirdiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Yalçın Koşukavak ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine ve ailemize hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" denildi.

Koşukavak, kaleci olarak başladığı futbolculuğu 33 yaşında bırakıp Süper Lig ve 1. Lig’de yer alan birçok kulübün teknik direktörlük görevinde yer almıştı. Koşukavak son olarak Boluspor’u çalıştırmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi